L’Hospital de Santa Tecla, primer premi a la Millor comunicació oral breu al XXIX Congrès Nacional Català d’Urgències i Emergències

La convenció, celebrada el 18 i 19 d’abril a l’Hospital Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, ha comptat amb la participació de professionals de la Xarxa Santa Tecla

Per . Actualitzat el

El recinte modernista de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau de Barcelona va acollir el passat 18 i 19 d’abril el XXIX Congrès Nacional Català d’Urgències i Emergències, una trobada organitzada per la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències (SOCMUE), que va reunir a sanitaris d’arreu del territori. La Xarxa Santa Tecla va participar en les jornades amb  diferents projectes de profesionals de l’àmbit d’urgències de l’Hospital de Santa Tecla i de l’Hospital del Vendrell.

Entre els treballs presentats destaca la sessió “Avaluació del maneig d’insuficiència cardíaca al Servei d’Urgències” de l’Hospital de Santa Tecla, que va rebre el primer premi a la Millor comunicación oral breu. Les autores d’aquest projecte són Margarita Álvarez, Adriana Conde, Gemma Ruiz, Enrique Martín, Sílvia Flores i Gemma Flores.

El Dr. Osvaldo Jorge Troiano, metge del Servei d’Urgències de l’Hospital de Santa Tecla, va col·laborar com a formador en el “Taller exploració bàsica ecogràfica” i en el “Taller ECOcardio en el Servei d’Urgències” de la convenció.

També destaca la participació de la Dra. Elisa Miranda, metgessa del Servei d’Urgències de l’Hospital del Vendrell, a la taula rodona sobre el Codi Ictus; així com la intervenció de professionals del centre vendrellenc en les sessions de pòsters 2 i 3 amb els projectes: “Avaluació de l’impacte de la implantació d’un protocol de sèpsia en un hospital comarcal” i “Ús de l’escala news per a la detecció de pacients amb sèpsia en un servei d’urgències d’un hospital comarcal”.