Els residents d’últim any de Medicina Familiar i Comunitària de la Xarxa Santa Tecla presenten el seu treball de recerca

Les jornades de recerca van reunir a residents, tutors i altres professionals dels equips docents

Per . Actualitzat el

La Sala d’Actes de l’Hospital de Santa Tecla va acollir ahir la jornada dels treballs de recerca que els metges residents de quart any (R4) de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) han fet durant la seva residència.

Gemma Flores, técnica de salut de la unitat docent i membre del Comitè avaluador dels residents de MFiC, va ser la responsable d’inaugurar les jornades amb una presentació on posava en valor la tasca dels professionals de l’àmbit de la medicina familiar.

A l’acte van assistir al voltant de 50 persones entre residents, tutors i altres professionals dels equips docents.