Molt bona acollida de la I Fira de la salut de Torredembarra

Les activitats organitzades pels professionals de l’ABS Torredembarra de la Xarxa Santa Tecla van comptar amb una alta participació

Per . Actualitzat el

La primera Fira de la Salut de Torredembarra, organitzada aquest 9 d’abril per l’Ajuntament de Torredembarra, ha tingut una molt bona resposta per part de la població. Gràcies a la implicació de vint entitats que formen part de la xarxa d’actius en salut del Banc Blau, durant tot el dia es van fer més de 25 activitats.

Entre les organitzacions col·laboradores destaca la Comissió Comunitària ABS Torredembarra de la Xarxa Santa Tecla, que hi va participar amb un estand propi, on els professionals sanitaris feien recomanacions a totes les persones interessades i que va gaudir d’una gran afluència de visitants. També hi va haver una alta participació en les seves activitats i tallers.

També va superar les expectatives la unitat mòbil del Banc de Sang, que va rebre 45 donacions en quatre hores, quan la previsió habitual d’aquestes unitats és d’entre 30 i 40 donacions, a causa de l’espai limitat del bus.

Ara, l’Ajuntament de Torredembarra, a través del Banc Blau, farà un balanç més ampli de la jornada per començar a treballar en la següent edició.