Jornades de formació i sensibilització sobre el Parkinson a l’Hospital del Vendrell

Professionals especialitzats en la malaltia i representants de la delegació del Baix Penedès de l’Associació Catalana per al Parkinson (ACAP), juntament amb pacients i familiars afectats per la malaltia, han participat en aquest acte al centre sanitari vendrellenc

Per . Actualitzat el

Amb motiu del Dia Mundial del Parkinson, han tingut lloc a l’Hospital del Vendrell unes jornades, organitzades per professionals del centre, en què han intervingut sanitaris del servei de neurologia de la Xarxa Santa Tecla, neuròlegs d’altres hospitals i representants de la delegació del Baix Penedès de l’Associació Catalana per al Parkinson (ACAP).

L’objectiu principal de les jornades és donar visibilitat a aquest trastorn degeneratiu i promoure les activitats i els projectes que duen a terme des de la delegació del Baix Penedès de l’ACAP per donar suport als pacients i familiars i contribuir a millorar la seva qualitat de vida.

La programació de l’acte ha inclòs sessions formatives per a residents de la Xarxa com a futurs metges de família; una trobada de neuròlegs especialitzats en trastorns del moviment, on també s’han tractat els avenços envers la malaltia, i un col·loqui amb la delegació del Baix Penedès de l’Associació Catalana per al Parkinson, al qual també han assistit i participat pacients i familiars afectats per la malaltia, que han rebut informació sobre la tasca de suport que fan els professionals des de treball social sanitari i on han pogut fer preguntes per a resoldre dubtes i rebre més informació.