L’Ajuntament de Torredembarra organitza la primera Fira de Salut al municipi

Les jornades compten amb la participació de professionals de la Comissió de Salut Comunitària de l’ABS de Torredembarra

Per . Actualitzat el

L’objectiu de la primera Fira de la Salut de Torredembarra és donar a conèixer els actius en salut comunitària del municipi, així com promocionar els hàbits saludables tant físics com emocionals. Les jornades es duran a terme el pròxim 9 d’abril a la plaça Mn. Joaquim Boronat, de 9:30 a 14:00 h i de 16:00 a 19 h. Les xerrades informatives programades tindran lloc a la sala 5 del Casal Municipal.

La fira està organitzada per l’Ajuntament del municipi a través del Banc Blau de la Salut, una iniciativa que incorpora diferents entitats i agents de la comunitat, com la Comissió de Salut Comunitària de l’ABS de Torredembarra de la Xarxa Santa Tecla, que participarà activament en moltes de les activitats de la trobada.

Durant tot el dia s’organitzaran tallers, conferències i acitivitats per promocionar hàbits de vida saludables entre la ciutadania.

Aquí trobaràs la programació completa de la 1a Fira de la Salut de Torredembarra a:
https://torredembarra.cat/lajuntament/comunicacio/agenda/fira-de-la-salut