Alumnes de batxillerat del Col·legi Sant Pau de Tarragona visiten l’Hospital de Santa Tecla

Els estudiants, de primer i segon de batxillerat, estan interessats a estudiar Infermeria i/o Medicina

Per . Actualitzat el

L’activitat va constar d’una presentació on se’ls va explicar quines competències personals i formació han de tenir els futurs professionals, així com un acostament a la realitat assistencial. Posteriorment, es va fer una visita guiada per la Farmàcia Hospitalària, el Laboratori, la unitat d’Hospitalització de Medicina Interna i l’Àrea Quirúrgica; en totes elles professionals d’Infermeria i de Medicina van compartir la seva experiència professional amb els alumnes i els van animar a cursar els estudis d’Infermeria i Medicina.

Aquesta col·laboració amb l’Hospital Sant Pau ja fa anys que està en marxa, resulta de gran utilitat perquè els alumnes puguin resoldre dubtes i qüestions sobre el seu futur acadèmic.