Renovació i millora del pati dels petits de l’Escola Estela

Gràcies a la implicació de la Diputació de Tarragona, l’Escola Estela ha reformat l’espai i hi ha instal·lat una plataforma multijoc

Per . Actualitzat el

Les obres de millora a l’espai d’esbarjo dels alumnes més petits de l’Escola Estela han finalitzat, solucionant així el problema d’escorrentia d’aigua que hi havia i ampliant les possibilitats de joc per als infants.

Així doncs, aquesta intervenció ha permès arreglar els pendents, refer el nivell que feia falta per dirigir l’aigua de pluja a les canals existents i instal·lar una plataforma multijoc amb el seu corresponent perímetre de seguretat de cautxú.

El projecte ha estat possible gràcies a la subvenció de 6.000 euros per a la reforma d’equipaments culturals o d’interès ciutadà 2023 que ha concedit la Diputació de Tarragona a la Fundació Estela.