L’Associació Penedès Contra el Càncer visita l’Hospital del Vendrell per una iniciativa solidària

L’entitat sense ànim de lucre presenta al centre hospitalari vendrellenc un projecte socioeducatiu d’acompanyament de persones amb càncer i fa entrega d’unes bosses artesanals solidàries

Per . Actualitzat el

El passat 17 de gener, representants de l’Associació Penedès Contra el Càncer van visitar l’Hospital del Vendrell per donar a conèixer a l’equip directiu del centre el seu projecte socioeducatiu d’acompanyament a persones amb càncer i el seu entorn.

Des de l’associació van aprofitar la visita per lliurar unes bosses artesanals solidàries, confeccionades al taller de costura solidària de l’entitat, que seran destinades a persones que reben tractament oncològic a l’hospital vendrellenc.

Des de Penedès Contra el Càncer expliquen que moltes persones voluntàries de l’organisme han patit o pateixen càncer i el fet de participar en aquesta iniciativa solidària els proporciona molta satisfacció i benestar emocional. L’associació també ha agraït a l’equip directiu i als professionals del centre sanitari la seva rebuda.