Xarxa Santa Tecla 2024, un any ple de reptes

Entre els projectes presentats destaca l’ampliació de l’Hospital del Vendrell, la nova residència La Muntanyeta Bonavista i la nova residència a l’edifici dels Caputxins de la Rambla Nova de Tarragona

Per . Actualitzat el

La Xarxa Santa Tecla afronta un any 2024 ple de reptes i de projectes estratègics que, un cop culminats, revertiran en una millora de l’atenció sanitària i social a la població de les comarques de Tarragona. Després d’aconseguir el finançament necessari a través dels fons Next Generation i del compromís de la Generalitat de Catalunya, aquest any servirà per impulsar projectes cabdals per al territori com ara l’ampliació de l’Hospital del Vendrell (que duplicarà la seva capacitat un cop finalitzades les obres en el termini de tres o quatre anys), la nova residència La Muntanyeta Bonavista i la nova residència a l’edifici dels Caputxins de la Rambla Nova de Tarragona.

Per tal de donar a conèixer l’estat d’aquests projectes i altres, i per fer seguiment del grau d’implantació del Pla estratègic 2022-2026 de l’organització, l’equip directiu de la Xarxa Santa Tecla ha celebrat aquesta setmana una trobada de treball al Seminari Tarraconense amb la qual s’ha donat el tret de sortida en un exercici que, com sempre, prioritzarà la consolidació del sistema de treball en xarxa entre els seus diferents centres, serveis i equips professionals en benefici de la ciutadania.