El patge reial ja espera les cartes dels nens i nenes de Tarragona

L’ajudant dels Reis d’Orient serà al Pati Jaume I de l’Ajuntament des d’aquest dilluns i fins al 4 de gener

Per . Actualitzat el

Des d’avui dilluns i fins al 4 de gener, el patge reial serà al Pati Jaume I per recollir les cartes als Reis d’Orient dels nens i nenes de Tarragona.

El cèlebre ajudant de Melcior, Gaspar i Baltasar serà els dies 2, 3 i 4 de gener a l’Ajuntament, on rebrà els infants de la ciutat de 18 a 20 h.

Des d’allà, farà arribar les missives a Ses Majestats, que vindran per mar, com és tradició, fins al barri del Serrallo el proper 5 de gener a les 18.15 h per iniciar la Cavalcada, abans de repartir els regals als infants tarragonins en la nit més màgica de l’any.

Durant aquest Nadal, Tarragona acull una intensa agenda d’actes familiars per gaudir de les festes, que van des del Parc Infantil de Nadal fins a la tradicional representació dels Pastorets. Tot un ventall d’activitats que es poden consultar a la pàgina web habilitada per l’Ajuntament https://nadal.tarragona.cat.