L’Ajuntament de Calafell fa una donació de 21.770 euros a l’Hospital del Vendrell per a la lluita contra el càncer

La contribució es va recaptar a la V Cursa de la dona a Calafell i es destinarà íntegrament a projectes oncològics

Per . Actualitzat el

El divendres 8 de desembre, l’Ajuntament de Calafell va concedir un xec valorat en 21.770 euros a l’Hospital del Vendrell, que destinarà íntegrament a la lluita contra el càncer, concretament a projectes oncològics referents tant a la investigació com a la millora de l’atenció als malalts i l’acompanyament a les famílies.

Aquesta contribució es va recaptar a la V Cursa de la dona, celebrada el passat 5 de novembre al municipi de Calafell. Enguany la cursa ha batut rècords de participació, amb més de 2.100 participants, i ha estat l’edició que ha recaptat més fons per a la lluita contra el càncer.