El desembre arriba amb força al Teatre Tarragona

Aquest cap de setmana és el torn de ‘Picasso (rey, monstruo, payaso)’ i del concert de Santa Cecília de la Banda Unió Musical de Tarragona

Per . Actualitzat el

El Teatre Tarragona estrena la seva programació del mes de desembre amb diversos espectacles teatrals i musicals com Picasso (rey, monstruo y payaso) , o Tres, dos, un… BUMT per acostar la cultura a tota mena de públics.

El primer dels espectacles que es podrà veure l’1 de desembre és Picasso, una obra que conmemora els 50 anys de la mort de Pablo Picasso protagonitzada per Jordi Martínez i Queralt Albinyana. Picasso (rey, monstruo, payaso) és una història que explica com a la festa de celebració per l’aniversari de la mort del pintor apareixen uns convidats inesperats, la companyia de pallassos Rhum&Cia, acompanyats d’un poeta vell amic de Picasso, Ramón Gómez de la Serna que tindrà moltes coses per explicar. Amb aquesta premissa l’obra fa un repàs a la vida del pintor a través d’amics, parelles i anècdotes del seu passat, amb la intenció de mostrar un retrat de l’artista de manera divertida.

L’espectacle, que es presenta per primera vegada a Catalunya, es representarà al Teatre Tarragona a partir de les 20 h i per un preu de 14 euros.

D’altra banda, el 3 de desembre, el Teatre de Tarragona acollirà el concert de Santa Cecilia Tres, Dos, Un… BUMT, a càrrec de la Banda Unió Musical de Tarragona que celebra l’aniversari de les seves seccions, entre elles, la Banda Simfònica, que celebra els 30 anys, la Banda Infantil, que compleix els 20 anys i la Big Band Bumt que ha arribat als 10 anys. Per aquesta raó la Unió Musical de Tarragona vol oferir als assistents i a la ciutat un espectacle per a tots els públics, per disfrutar de la música, que començarà a les 18 h i tindrà un preu de 8 euros.