Tarragona acull la segona edició de la Tarraco Health Race

El proper 26 de novembre es celebra, un any més, la popular cursa de la salud de la ciutat de Tarragona

Per . Actualitzat el

La Tarraco Health Race (THR) es consolida com un dels esdeveniments esportius de referència del calendari esportiu de la ciutat i el pròxim diumenge 26 de novembre, la cursa dels metges tornarà a recórrer els principals carrers de Tarragona per una causa solidària. La cursa, organitzada per Tarragona Esports i la Fundació Antonius Musa del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, mantindrà les distàncies de 5 i 10 quilòmetres així com la caminada, però enguany, el circuit de 10 quilòmetres variarà el seu recorregut amb relació a la primera edició.

La THR és un esdeveniment esportiu solidari i la recaptació íntegra obtinguda es destina enguany a la Fundació catalana d’ELA Miquel Valls. Aquesta associació està destinada a l’atenció domiciliària de malalts i familiars d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Pots inscriure’t a la THR al següent enllaç:

https://fundacioantoniusmusa.com/tarracohealthrace/inscripcions/