El servei de Neurologia de la Xarxa Santa Tecla, reconegut a la 75a Reunió de la Sociedad Española de Neurología

El departament ha estat distingit per la qualitat de la seva comunicació

Per . Actualitzat el

El servei de Neurologia de la Xarxa Santa Tecla ha presentat la comunicació ‘Utilitat de les seriologies luètiques i HIV en l’estudi sistemàtic del deteriorament cognitiu’ en el marc de la 75a Reunió Anual de la Sociedad Española de la Neurología celebrat a València els dies 31 d’octubre a 4 de novembre.

En aquesta prestigiosa trobada es donen cita anualment més de 3.000 professionals nacionals i internacionals de la Neurologia i és un espai on es presenten les darreres novetats en investigació, tractament i diagnòstic de les malalties neurològiques.

La comunicació presentada pel servei de Neurologia de la Xarxa Santa Tecla va ser escollida com una de les millors del certamen i incolsa dins la categoria de Comunicacions estelars per la seva qualitat.

En l’elaboració de la comunicació hi han participat la Dra. Elsa Puigròs, que va ser l’encarregada de fer-ne la presentació, i el Dr. Mikel Vicente Pascual, la Dra. Marta Muñoz Batista, el Dr. Juan José Hernández Regadera, el Dr. José Luis Ayala Navarrete, el Dr. Jordi Batlle Nadal i el Dr. Alfons Moral Pijaume.