La 22a edició del REC porta a Tarragona el millor cinema emergent del 22 al 26 de novembre

El festival apropa enguany cinematografies tan diverses com Sudan o Lituània

Per . Actualitzat el

El Festival de Cinema Internacional de Tarragona REC celebra l’edició XXIII del 22 al 26 de novembre. Enguany el REC concentra cinc dies d’intensíssima activitat cinematogràfica i descoberta de nous talents d’arreu del món a Tarragona, amb el Teatre Metropol, el Teatre Tarragona i el Teatret del Serrallo com a espais centrals d’una cita amb la cultura que, com en edicions anteriors, duu a la ciutat les millor òperes prima internacionals, cinema emergent i projeccions especials.

El REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona compta un any més i des dels seus inicis amb el compromís institucional de l’Ajuntament de Tarragona. La consellera de Cultura, Sandra Ramos, i el director artístic del festival, Javier García Puerto, han donat el detall d’aquesta nova edició aquest matí en roda de premsa. Sandra Ramos ha expressat “la satisfacció per part de l’Ajuntament de comptar amb una nova edició del REC, un festival que s’emmarca dins la filosofia del consistori d’apostar fermament i donar un impuls al cinema de qualitat no només de la mà del REC sinó també amb altres iniciatives com el cicle Elles Filmen, el cinema a la fresca, el cicle Crispetes o el veterà Psicurt”.

Per la seva banda, Javier García Puerto ha fet repàs “als més de vint anys de trajectòria del REC centrat en la nova creació, tant nacional com internacional apropant al públic tarragoní propostes allunyades de les més comercials”. D’aquesta 23a edició, el director del festival ha explicat “com les obres cinematogràfiques que presenta el REC ens apropen a totes bandes del món. Els films d’avui parlen del cinema del futur”.