Activitats complementàries per fomentar l’autonomia personal a l’Escola La Muntanyeta

Aquest projecte compta amb el suport de la Diputació de Tarragona

Per . Actualitzat el

L’Escola La Muntanyeta, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, desenvolupa el projecte Activitats complementàries. Es tracta d’un programa que facilita accions orientades a fomentar el benestar físic, cognitiu i emocional, així com promoure l’autonomia personal i social dels alumnes amb necessitats educatives especials, mitjançant diferents teràpies i activitats adaptades.

L’objectiu principal d’aquest programa és fomentar l’autonomia pròpia, les relacions socials i l’autoestima de les persones amb pluridiscapacitat per aconseguir la inclusió social a través d’activitats complementàries adaptades a les capacitats individuals de cada alumne.

En particular, aquest programa pretén establir eines per crear un bon vincle entre el professional i l’alumne, afavorint l’intercanvi comunicatiu, contribuir a la participació dels alumnes en les diferents capacitats i potenciar la motivació en l’alumne per comunicar-se i expressar els seus desitjos i interessos.