Neix l’empresa RPL-Invest, especialitzada en serveis d’inversió, gestió patrimonial i estalvi

Amb seu a Reus, el seu objectiu és que els clients assoleixin els seus objectius financers amb el grau més alt de rigor i professionalitat

Per . Actualitzat el

RPL-Invest és una empresa local dedicada a oferir serveis d’assessorament i gestió patrimonial en l’àmbit del Camp de Tarragona. Amb més de 30 anys en els mercats financers l’objectiu de l’empresa és ser un punt de referència en la planificació financera. L’empresa compta amb la qualificació European Financial Advisor, atorgada per l’associació europea de planificadors financers (EFPA), la qual acredita i avalua anualment per comprovar el compromís professional.Com empresa especialitzada en serveis d’inversió del patrimoni, treballen principalment en tres línies de negoci centrals, les quals poden ser modelades depenent de cada situació específica: la cartera multiestratègia, l’assessorament personalitzat i l’estalvi intel·ligent.

Els responsables d’RPL-Invest són el CEO Gerard Domínguez i l’assessor financer i desenvolupador estratègic de carteres, Gerard Zapater. Es tracta de dos professionals financers autònoms sense lligams en cap entitat financera, la qual cosa elimina qualsevol conflicte d’interessos i crea una simbiosi entre client i assessor. Amb un tracte transparent i personalitzat, el seu objectiu és que els clients assoleixin els seus objectius financers amb el grau més alt de rigor i professionalitat, sent una alternativa real a la banca tradicional.