Continua Sant Magí amb activitats per a tots els públics

La Travessa d’Andròmines, Les Contalles de Sant Magí i l’exposició “Xiquets en blanc i negre”, actes destacats dels pròxims dies

Per . Actualitzat el

Continua la programació les festes de Sant Magí amb actes per a tots els públics. Aquest dimarts i dimecres, 15 i 16 d’agost, destaquen la Travessa d’Andròmines, més activitats de Sant Magí Familiar, la representació de Les Contalles de Sant Magí i la inauguració de l’exposició “Xiquets en blanc i negre”. Dijous, els Portants de l’Aigua començaran el tradicional camí de l’aigua des del santuari de la Brufaganya.  Dimarts, 15 d’agost, a les 10h tindrà lloc l’Enramada. Un any més, la Moixiganga guarnirà el carreró de Sant Magí. També a les 10 h, arribarà l’onzena edició de la Travessa d’Andròmines. Com cada any, també hi haurà una travessa infantil. L’acte l’organitza la Fundació Alverna.

A partir de les 12 h i fins ben entrada la nit, a la plaça de la Rumba tindran lloc activitats en marc de Sant Magí Familar. Al migdia, es farà un vermut amb música cubana. A les 18 h, tindran lloc activitats familiars com pintacares, globoflèxia i després, una minidisco infantil. Per acabar, a les 23 h, es farà el Remember Sant Magí 2023. Diferents DJs locals amenitzaran la nit amb música dels anys 80, 90 i 2000.

Paral·lelament, a les 22:30 h, a la plaça de la Pagesia, l’Esbart Santa  Tecla representarà Les Contalles de Sant Magí. L’espectacle representa la vida del patró a través de la música i la coreografia en set quadres escènics. Dimarts serà l’últim dia de la programació de La Imaginada, amb activitats de la Petita Imaginada. Per altra banda, el Sant Magí Street Food continuarà la seva activitat.

Dimecres, 16 d’agost, destaca la inauguració de l’exposició “Xiquets en blanc i negre”. Es tracta d’un homenatge a la fotografia castellera i un reconeixement a la carrera d’Emilio Garcia, un dels primers fotògrafs de la Colla Castellera Xiquets de Tarragona. L’acte tindrà lloc a les 19 h, al Pati Jaume I de l’Ajuntament. També dimecres, a les 22 h, a la plaça de la Font, l’Esbart Dansaire farà la tradicional ballada de festa major, que servirà com a cloenda del 40è aniversari de l’entitat.

Dijous, 17 d’agost, amb les primeres clarors del dia, els Portants de l’Aigua de Sant Magí començaran el camí de l’aigua des de la Brufaganya, amb els seus carros i cavalls.

Tota la programació de Sant Magí es pot consultar aquí.