Sindriada i bingo musical solidaris al Mercat de Tarragona

El Mercat Central de Tarragona acull la sindriada i un bingo musical, en benefici de la Creu Roja de Tarragona i la Fundació Estela, de la mà del tiktoker Mario Ezno

Per . Actualitzat el

Aquest proper dijous 10 d’agost, després de sentir la darrera nota del carilló, a les 19:00 h, tindrà lloc la sindriada solidària al Mercat de Tarragona. Els diners recaptats de cada tall de síndria aniran destinats als projectes d’èxit escolar de la Creu Roja de Tarragona.

També, en el mateix espai, es durà a terme un bingo musical, a les 20:00 h, en benefici de la Fundació Estela. Tot de la mà del reconegut tiktoker Mario Ezno i amb la col·laboració de BASF. I el pròxim dissabte 12 d’agost, a les 11:30 h, es repetiran els dos actes al Mercat de Torreforta.

Entre totes les persones que comprin síndria al Mercat Central o al Mercat de Torreforta, se sortejaran dos vals de compra de 70 euros, del 10 al 18 d’agost. Per participar-hi caldrà omplir la butlleta que distribuiran les parades de fruita i dipositar-la a la respectiva urna del mercat.