Més de 1.200 inscrits a l”All Dance Europe’ que se celebrarà del 3 al 6 d’agost

El Palau de Congressos acull aquesta competició de dansa amb participants d’arreu d’Europa

Per . Actualitzat el

Del 3 al 6 d’agost el Palau Firal i de Congressos serà la seu del campionat All Dance Europe, en el qual participaran més de 1.200 inscrits de diferents nacionalitats, entre els que hi trobarem participants de set acadèmies espanyoles. Albània, Alemanya, Armènia, Espanya, Finlàndia, Hondures, Itàlia, Polònia i Portugal estaran representades en el certamen. A la competició s’hi trobaran 48 tipologies de dansa i 24 modalitats, on destaquen entre moltes d’altres, el ballet clàssic, la dansa contemporània, jazz, danses espanyoles, urban show, commercial dance i all dance show.

All Dance Europe es va celebrar el 2022 per primer cop a Roma. En aquesta ocasió els organitzadors de l’esdeveniment han escollit Tarragona com a seu del certamen per la seva localització estratègica i pel seu atractiu turístic.

La competició es concentra en un primer dia dedicat a workshops i tres dies de concurs amb jornades intenses on no es baixarà el ritme des de les 8 h del matí fins a les 22 h de la nit. Els organitzadors destaquen que treballen amb molta passió, dedicació i comunicació amb els clients per a assolir la màxima satisfacció de tots els implicats en el campionat.

Aquesta primera trobada a la ciutat de Tarragona serà la prova de foc per a convertir el Palau Firal i de Congressos en un dels espais escollits per a l’organització, ja que esperen tornar novament amb el All Dance España el proper 2024.

All Dance Internacional, organitzadors de l’All Dance Europe, és la major organització de dansa a nivell mundial, amb representació als cinc continents i més de 100 països, i creadors del campionat oficial de dansa All Dance World als Estats Units d’Amèrica i membre fundadors del Bureau os Industry os The World Dance (BIWD).

Són els productors dels campionats oficials de dansa All Dance Nationals Qualifier adiferents països on es classifiquen anualment a les finals de: All Dance World, All Dance Intercontinental i All Dance Continental.

All Dance International va néixer fa 15 anys a Equador, de la mà dels seus fundadors Maria Fernanda Castro Ochoa i Walter Francisco Mera Haro. Actualment  engloba totes les tipologies de dansa, executen accions de desenvolupament de la dansa al món i promouen accions per a que tots els amants de la dansa puguin tenir més oportunitats per a viure d’aquest art. Es tracta d’una organització líder en la indústria de la dansa al món, èxit que s’ha vist reflectit en el creixement continu de nombre de membre, països, acadèmies, empresaris, acadèmics, coreògrafs i ballarins.

El Palau de Congressos de Tarragona acull nombrosos campionats al llarg de l’any, dels quals destaquen dins el món de la dansa el Concurso Nacional de Danza i el certamen ORBE, afegint també ara el All Dance Europe a la llista.

Venda d’entrades

Les entrades per veure la competició es podran comprar el dijous 3 d’agost al Recinte Firal, mentre que del 4 al 6 d’agost les localitats es podran adquiriri a les mateixes taquilles del Palau de Congressos.