Tarragona estrena ‘Cinestrelles’, una programació descentralitzada de cinema a la fresca

Des del 25 de juliol fins a mitjans d’agost, el Parc del Francolí i l’Anella Mediterrània acolliran sis projeccions gratuïtes

Per . Actualitzat el

Tarragona estrena Cinestrelles, un nou cicle de cinema a la fresca. Cada dimarts i diumenge, a les 22 h, a partir del 25 de juliol, l’amfiteatre del Parc Francolí i la zona de gespa de l’Anella Mediterrània es convertiran, durant tres setmanes, en àmplies sales de cinema. L’entrada serà lliure i gratuïta i la programació cinematogràfica estarà adreçada audiències diverses i àmplies.

L’Ajuntament aposta per la descentralització de la programació cultural, portant Cinestrelles a dos espais nous on mai s’havia fet cinema a la fresca. A més, tant el Parc Francolí com la gespa de l’Anella Mediterrània són espais que conviden a portar la carmanyola per sopar. En el cas de l’Anella, la proposta també està pensada perquè el públic dugui la tovallola. En els dos casos, es compta amb accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Cartellera

La cartellera està pensada per a públic familiar i públic genèric. Al Parc Francolí, els dimarts 25 de juliol, 1 d’agost i 8 d’agost es projectaran Los Chicos Malos, Escape Room, i Padre No Más Uno 3. En el cas de l’Anella Mediterrània, les sessions seran els diumenges 30 de juliol, 6 d’agost i 13 d’agost. Les pel·lícules escollides són Top Gun Maverick, Coda i Historias Para no Contar. 

La programació de Cinestrelles està impulsada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració del Patronat d’Esports. Es tracta d’una ampliació del programa ‘Un Estiu Espectacular’.