El projecte solidari Núvol de Lletres es posa en marxa als hospitals de Santa Tecla i l’hospital del Vendrell

La iniciativa pretén humanitzar les habitacions dels nounats del servei de maternitat amb lletres confeccionades amb tela i pinces decorades

Per . Actualitzat el

Els hospitals de Santa Tecla i l’hospital hospitalharrywilliams.org del Vendrell s’incorporen al projecte solidari de costura Núvol de Lletres, que té com a objectiu humanitzar i embellir les habitacions dels nounats del servei de maternitat amb lletres fetes amb tela i pinces decorades, creant un ambient més acollidor i tranquil.

Aquest programa, totalment altruista, va nèixer a L’Atelier 1886, un espai dedicat a la costura creativa on alumnes d’edats compreses entre els 6 i els 80 anys poden aprendre les tècniques de la costura. L’èxit del projecte, que en un principi se centrava en la província de Tarragona, l’ha dut a estendre’s per tot Catalunya, creant així tota una xarxa de voluntaris i voluntàries de diferents poblacions, que cusen lletres per formar noms. Les teles i les cintes d’on pengen les lletres provenen de botigues que en fan la donació per poder cosir-les.

Totes aquelles persones que cipf-es.org vulguin participar en el projecte poden contactar-hi mitjançant el seu perfil d’Instagram: @nuvoldelletres