Cultura o Extinció proposa una darrera setmana intensa d’activitat a favor del medi ambient

El cicle acabarà amb diverses activitats gratuïtes per a tots els gustos i públics

Per . Actualitzat el

El cicle Cultura o Extinció encara la seva darrera i més intensa setmana de programació, amb diverses activitats gratuïtes per a tots els gustos i públics, enfocades totes elles a generar sensibilització i conscienciació a favor del medi ambient.

El cicle Cultura o Extinció ha comptat amb una col·laboració de l’alumnat de primer d’arquitectura de la URV de Reus a partir d’unes instal·lacions efímeres als espais públics. Amb tires de roba blanca de cotó i corda de cànem natural han creat unes estructures suspeses a l’aire amb diferents disposicions on el públic interactua i ho relaciona amb el context del cicle.

D’altra banda, el cicle també ha col·laborat amb Fira Tàrrega, donant suport amb la programació d’espectacles que han format part de Territoris Creatius i també amb la sedició, per part de Fira Tàrrega dels coixins SitCul promovent l’economia circular i de residu zero elaborats per Upcycled Cartaes, empresa d’inserció de Càritas.