Més de 70 professionals participen en la jornada esportiva de l’ABS Torredembarra

L’ABS de Torredembarra organitza la III Jornada PAFES per a la promoció de l’activitat física entre els professionals sanitaris de l’Atenció Primària de la Xarxa Santa Tecla.

Per . Actualitzat el

El passat dissabte 10 de juny va tenir lloc a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra la III Jornada PAFES (Pla d’Activitat Física, Esport i Salut, impulsat per la Generalitat de Catalunya), una trobada esportiva que va reunir més de 70 professionals de les sis àrees bàsiques de salut de la Xarxa Santa Tecla: ABS Arboç, ABS Calafell, ABS Tarragona IV, ABS Torredembarra, ABS Vendrell i ABS Vila-seca.

L’objectiu d’aquesta jornada lúdica és la promoció de l’activitat física per tal que els treballadors disposin d’eines i coneixements per la prescripció d’hàbits saludables entre els pacients. Així mateix, aquesta acció suposa una oportunitat extraordinària perquè els i les professionals de les diferents ABS puguin enfortir els vincles entre els equips en un entorn informal i amable.

La jornada esportiva va ser tot un èxit de participació i va comptar amb una àmplia varietat d’activitats i jocs d’equip amb opcions per a tots

els nivells de condició física.