El Cor Scherzo ofereix un concert a benefici de la Fundació La Muntanyeta el 27 de maig

El pròxim dissabte 27 de maig l’església Sant Miquel del Pla de Tarragona acollirà un concert del Cor Scherzo en suport de la Fundació La Muntanyeta, amb la col·laboració especial del pianista Daniel Ruiz

Per . Actualitzat el

El Cor Scherzo, acompanyat del reconegut pianista Daniel Ruiz, oferirà aquest dissabte 27 de maig, a les 19:30 h, un concert íntegrament a benefici de La Muntanyeta a l’església de Sant Miquel del Pla de Tarragona, espai cedit per la Reial Germandat de Jesús Natzarè. La recaptació es destinarà a projectes de millora de les instal·lacions de l’entitat per tal de proporcionar una millora de qualitat dels serveis adreçats a les persones afectades de paràlisi cerebral o etiologies similars.

El cor de cambra femení Scherzo és un reconegut conjunt vocal de Vila-seca creat l’any 1989. Ha actuat arreu de Catalunya i en diverses ciutats de l’estat i ha participat en produccions amb orquestres com l’OBC vaginosisbacteriana.org o l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra Barroca Catalana i l’Orquestra Julià Carbonell.

El conjunt ha obtingut diversos guardons com el 1r Premi i Medalla d’Or del II Concurs Internacional de Cant Coral Orlando di Lasso a Roma, o el 1r Premi i Medalla d’Or al III Concurs Internacional de Cant Coral “Europa i els seus cants”. Durant tot el seu recorregut, ha treballat sota la direcció d’Òscar Boada, Carles Josep Comalada, Josep Vila, Salvador Brotons, Víctor Pablo Pérez, Jordi Casas Bayer i Elisenda Carrasco.

Les entrades es poden adquirir des del següent enllaç:

https://www.entrapolis.com/entradas/concert-del-cor-scherzo-en-suport-a-la-fundacio-la-muntanyeta