Ginecòlegs, obstetres i llevadores es troben al Vendrell per compartir coneixements i experiències professionals

La 38a i la 15a reunió, respectivament, d’aquests dos perfils professionals compartiran per primera vegada programa científic durant la jornada

Per . Actualitzat el

L’Auditori El Tívoli del Vendrell acollirà, el pròxim 2 de juny, la XXXVIII Reunió de ginecòlegs i obstetres i la XV Reunió de llevadores i infermeres de les comarques tarragonines, que aquest any, per primer cop, comparteixen programa científic. Aquesta decisió s’ha pres arran de l’afinitat en els diferents temes de treball i per afavorir una major cohesió, imprescindible a dia d’avui, entre aquests dos perfils professionals.

La jornada, organitzada per la Xarxa Santa Tecla i la Universitat Rovira i Virgili, començarà a les 09:00 h amb la inauguració oficial i, tot seguit, s’iniciarà la primera de les tres taules rodones previstes durant el matí, en les qual s’abordaran diferents temes d’actualitat relacionats amb aspectes diversos com són la interrupció voluntària de l’embaràs, l’anticoncepció, les infeccions de transmissió sexual, la patologia del sòl pelvià i les cases de naixements de Catalunya. Al llarg de la jornada es presentarn diferents comunicacions orals, que es valoraran i seran reconegudes i premiades. A la tarda tindran lloc diferents tallers.

Aquest any al Vendrell,  professionals de tot Catalunya, procedents de diferents centres hospitalaris de referència, participaran en aquesta jornada científica que, un any més, serveix per intercanviar coneixements i experiències professionals que es viuen als hospitals repartits per tots els racons del territori.

Enllaç per fer la inscripció a la jornada: https://wwwa.fundacio.urv.cat/congressos/38-ginecolegs-15-llevadoresinfermeres/informacio-inscripcions