Vila-seca viurà la Setmana de la Salut amb més de 40 actes programats

Vila-seca celebrarà la Setmana de la Salut, des del 6 fins al 12 de maig, amb diverses activitats i tallers per a totes les edats.

Per . Actualitzat el

Sota el lema “Agafa el control de la teva salut”, els professionals de l’ABS Vila-seca de la Xarxa Santa Tecla, juntament amb l’Ajuntament de Vila-seca, han organitzat més de 40 activitats, les quals començaran el proper dissabte 6 de maig, amb la xerrada “Estimulación del juego y de la comunicación en autismo” al Centre In-neuro, ubicat al carrer Onze de Setembre i amb inscripció prèvia. El mateix dissabte a partir de les 10 del matí tindrà lloc al Centre de Salut la donació de sang, el lliurament de premis del concurs pel cartell d’aquesta Setmana de la Salut, l’actuació de l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina i la xerrada “Com prevenir l’ansietat i la depressió. Estratègies psicoemocionals”.

A partir del proper dilluns dia 8, diverses activitats organitzades en centres de salut o clíniques es donaran cabuda durant aquesta setmana, d’entre les quals destaquen conferències i tallers sobre la prevenció de l’ansietat, l’alimentació, la salut bucodental, el desenvolupament dels fills, addicions i tècniques per actuar en un ennuegament, entre d’altres. D’altra banda, les sessions d’esport també hi seran presents durant la Setmana de la Salut, amb sessions d’aquagym, ioga, biodansa, crossfit, work out, body pump, pilates, jiu-jitsu o hipopressius.

Com cada any, i a banda de la tradicional donació de sang d’aquesta dissabte, el dia 9 de maig a les 9.30 h, els avis de la Residència faran una excursió pel Centre Històric de Vila-seca, en l’activitat anomenada “La residència surt al carrer”. Cal destacar que, a la carpa d’Actius en Salut, situada davant del Centre de Salut de Vila-seca, hi haurà la presentació de la Setmana de la Salut el dilluns 8 de maig de 9.00 a 13.00 h, on s’hi podrà trobar informació sobre les decisions importants de final de vida, la prevenció i hàbits saludables, benestar emocional i fisioteràpia.

Aquí podeu seguir la programació amb tots els detalls