Torna la tercera edició de la Fira Àpat Tarragona

Els dies 25, 26 i 27 de març se celebra al Palau Firal i de Congressos de Tarragona la tercera edició de la Fira Àpat, la fira professional d’alimentació i gastronomia de referència al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

Per . Actualitzat el

Aquesta trobada està orientada a totes aquelles persones que vulguin descobrir les noves tendències en alimentació de proximitat i gastronomia catalana. Amb el lema “Impulsem els productes catalans”, Fira Àpat obre les portes a amants del producte de la nostra terra, tant professionals com consumidors.

La jornada comptarà amb la participació de setanta productors que presentaran les seves novetats al llarg del cap de setmana. El programa d’activitats inclou des de showcoocking fins a masterclass.

El cap de setmana destaca la Trobada de Dones del sector agroalimentari català el dissabte i els castells de la Colla de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona el diumenge, mentre que dilluns la fira farà un tomb cap a un entorn més professional amb la celebració de la Fira Àpat Experience, on es debatrà sobre el futur de l’alimentació i la gastronomia de Tarragona.

Les entrades es poden descarregar gratuïtament de manera anticipada a la web o es poden comprar a taquilla els dies de la fira.

L’horari de la fira serà el dissabte 25 de març de 16 h a 21 h, el diumenge 26 de març de 11 h a 20 h i el dilluns 27 de març de 11 h a 15 h.