FiraReus Events acull una nova edició de l’ExpoFira KM0

Del 9 al 12 de març tindrà lloc l’exposició de KM0 més gran del territori

Per . Actualitzat el

La sisena edició de l’ExpoFira KM0 torna a celebrar-se a firaReus Events, un espai de referència al territori. Els dies 9, 10, 11 i 12 de març, NIMA Grup d’Automoció celebra una nova edició de l’exposició de km0 més gran i reconeguda de Tarragona dins del sector automobilístic, en un espai de 6.000 m2. Aquesta fira comptarà amb un estoc de 600 vehicles de Km0, gerència i ocasió.

Els concessionaris que formen part de l’organització (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Vilamòbil, Diselauto Tarraco i Full Traction), junt amb la marca de vehicles d’ocasió del grup, Autokolecció, oferiran una amplíssima gamma de vehicles matriculats.

Durant 4 dies, es podran trobar opcions per a tots els públics: des d’aquells que busquen una oportunitat fins els que volen un vehicle Premium a un preu més assequible. Utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4×4 amb fins un 40% de descompte. Absolutament tots els vehicles que hi haurà a l’ExpoFira estan revisats i garantits. També hi podrem trobar les motos 100% elèctriques Silence o l’oportunitat de comprar o llogar autocaravanes de la mà de Campermòbil. Un any més, augmenta la presència de vehicles sostenibles de totes les marques que hi seran presents, des de vehicles híbrids a vehicles 100% elèctrics.

La gran novetat d’enguany és el sorteig d’una moto Silence S01 entre els assistents i més de 30 regals entre els compradors.

L’horari d’obertura de la fira serà de 10 a 21 h i l’entrada és gratuïta.