Tarragona acomiada el 2022 amb una festa de Cap d’Any Infantil a Corsini

L’Home dels Nassos passejarà pels carrers aquest divendres

Per . Actualitzat el

Tarragona acomiadarà l’any 2022 amb el Cap d’Any Infantil. Aquesta iniciativa de la conselleria de Comerç amb la col·laboració de Mercats de Tarragona vol dinamitzar la ciutat i el comerç local. En aquest sentit, des de les 10 h del matí d’aquest dissabte hi haurà un trenet infantil a la plaça Corsini i al Mercat Central es podran comprar kits de Cap d’Any.

A les 11 h Marieta Voltereta dinamitzarà la festa abans de les campanades que enguany presentarà el cantant del Quartet Mèlt, el tarragoní Eloi Fort. El duet Lady Blues & The Peter Pan posarà música al final d’una festa que, a diferència de l’any passat, no tindrà cap restricció per la pandèmia.

Ho ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio, el Conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal.

L’Home dels Nassos tornarà a ser el gran protagonista del matí del 31 de desembre, el darrer dia de l’any. Després de visitar durant els últims dos anys Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador, enguany aquest emblemàtic personatge amb tants nassos com dies li queden a l’any visitarà els barris mariners, passant per l’Arrabassada, el Serrallo i el barri del Port, on celebrarà el centenari del seu rellotge, abans d’iniciar el recorregut que el portarà fins a la plaça de la Font. Finalment, des del balcó de l’Ajuntament, saludarà als infants de la ciutat amb la seva tradicional cançó.

Els nens i nenes que ho desitgin poden lliurar la carta als Reis d’Orient al patge reial els dies 2, 3 i 4 de gener des de les 18 h fins a les 20 h al Pati del Rei Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona.