Tarragona rasca un cinquè premi de la Loteria de Nadal

El quart cinquè premi ha deixat així 7,2 milions d’euros a la ciutat

Per . Actualitzat el

Un any més, la sort passa de llarg de Tarragona en la rifa de Nadal. La ciutat ha hagit de conformar-se amb un premi menor. El 38454, el quart cinquè premi de la rifa de Nadal, ha venut 120 sèries a Tarragona, en concret, a l’administració número 19. El número, que ha sortit a les 11.58 hores, ha deixat així 7,2 milions d’euros a la ciutat.

La propietària de l’administració 19 de Tarragona, Paqui Vergés, ha explicat que ha venut els dècims del 38454 a través de la finestreta. “Estic molt contenta perquè el número ha tocat a abonats que juguen tot l’any amb el mateix número”, ha afirmat. Vergés s’ha mostrat il·lusionada per haver venut un dels números premiats i ha reivindicat que “és un barri molt petit” i que està “molt contenta” per haver-los repartit aquí.