La Fundació La Muntanyeta estrena nova imatge corporativa de la mà de la dibuixant Pilarín Bayés

La il·lustradora de Vic ha creat el nou logotip de La Muntanyeta

Per . Actualitzat el

La Fundació La Muntanyeta compta amb un nou logotip creat de manera exclusiva per la il·lustradora Pilarín Bayés. D’aquesta manera, la Fundació La Muntanyeta estrena una nova imatge corporativa amb més color i amb la firma inconfusible de l’artista, que ha dibuixat un dels seus característics personatges.

De fet, en el nou logotip pren protagonisme la típica rodona rosada que l’artista pinta a les galtes dels seus personatges. Aquest rostre està acompanyat d’una papallona, un símbol vinculat tradicionalment a la paràlisi cerebral. Així, el nou logotip de la Fundació La Muntanyeta llueix el rosat com a color principal.

Aquesta nova imatge corporativa, dissenyada de manera altruista per l’artista Pilarín Bayés, s’implementarà de manera progressiva en tots els serveis que gestiona la Fundació La Muntanyeta, així com en tots els materials, suports i canals de comunicació de l’entitat. El proper dissabte dia 3 de desembre, el nou logotip ja lluirà a l’acte Encenem el Nadal que tindrà lloc a la plaça del Fòrum, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Ja està disponible el calendari solidari

Així mateix, el primer material que ja incorpora el nou logotip és el calendari solidari de la Fundació La Muntanyeta. El calendari del 2023 s’ha realitzat amb fotografies on els protagonistes són els usuaris del centre ocupacional, i amb la natura com a element comú i fil conductor de les imatges. Així doncs, s’hi pot veure com tenen cura d’un hort, o com gaudeixen en entorns naturals propers al centre.

El calendari s’ha editat amb dos formats, de sobretaula i de paret. El de sobretaula es pot aconseguir amb un donatiu de 5 euros i el de paret amb un donatiu de 10 euros. Es poden adquirir a la Botiga de Salut (plaça Verdaguer, 2). Tot el que es recapti amb el calendari solidari es destinarà als projectes de millora de la qualitat de vida del centenar de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat que s’atenen a la Fundació La Muntanyeta.

Fundació La Muntanyeta
La Fundació La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre adherida a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent que atén i vetlla per les persones amb paràlisi cerebral. Gestiona tres serveis, una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència, i dona cobertura a més de 100 persones amb pluridiscapacitat.