El Port de Tarragona farà la tradicional encesa de llums de Nadal al Serrallo i Moll de Costa

La plaça de l’Església del Serrallo viurà el proper divendres dia 2 de desembre a les 18:00 h la posada en marxa de l’entranyable il·luminació nadalenca

Per . Actualitzat el

El Port de Tarragona juntament amb lAssociació de Veïns del Serrallo dona el tret de sortida, el proper divendres 2 de desembre a la tradicional i nadalenca encesa de llums de Nadal que es realitzarà a la plaça de lesglésia del Serrallo a les 18:00h de la tarda.
La llum és una de les protagonistes del programa d’activitats de Nadal del Port de Tarragona que organitza el Moll de Costa. El Port Tarragona convida i espera que, també aquests dies, la ciutat passegi vora el mar sota una il·luminació festiva i gaudeixi dun recorregut i dun escenari únic a la ciutat, un autèntic Passeig dels Estels.

A l’acte també hi participaran els gegants del Serrallo i l’Associació Coral del Serrallo. Hi haurà un espectacle familiar de la reconeguda companyia Genovesa Narratives Teatrals i, per descomptat i com és costum, tot acompanyat amb xocolata calenta amb melindros, coca, cava i castell de focs finals.