Prop de 900 persones participen en la 12a Caminada solidària a benefici de la Fundació La Muntanyeta

La marxa en suport a les persones amb paràlisi cerebral ha esdevingut un èxit de participació

Per . Actualitzat el

Prop de 900 persones van participar ahir diumenge en la 12a Caminada solidària per a La Muntanyeta. Un any més, la marxa organitzada des de la Fundació La Muntanyeta en suport a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies, va ser un èxit de participació.

La marxa es va iniciar a les 9 h del matí des del Balcó del Mediterrani i va recórrer la costa tarragonina fins arribar a la muntanya de Sant Pere. A les instal·lacions de l’entitat hi havia l’avituallament, amenitzat pel Dj Abadia. Allí també es va habilitar un photocall on tothom podia fer les seves fotografies i compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #CaminemJunts. L’activitat va finalitzar sense incidents i amb un ambient molt festiu i familiar passades les 12 hores, al mateix punt on s’havia iniciat, al tram final de la Rambla Nova de Tarragona.

Amb aquesta activitat solidària, que s’ha recuperat enguany després de l’aturada de dos anys per la pandèmia, s’han recaptat 7.175 euros, que es destinaran íntegrament a millorar les instal·lacions del centre, a benefici de les persones amb paràlisi cerebral que s’hi atenen.

La dotzena edició de la caminada solidària La Muntanyeta ha estat possible gràcies al suport de les empreses Ford Tarraco Center i Autokolecció, com a patrocinadors principals de l’activitat. També cal destacar l’aportació de Fruites Cambrils i de Frit Ravich en l’avituallament per als participants, i el suport dels voluntaris del Consell Esportiu del Tarragonès i de l’Associació de Voluntariat de Protecció Civil.

Fundació La Muntanyeta

La Fundació La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre adherida a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent que atén i vetlla per les persones amb paràlisi cerebral. Gestiona tres serveis, una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència, i dona cobertura a més de 100 persones amb pluridiscapacitat.