La colla Toc de Dansa es proclama campiona de Catalunya en categoria veterana

L’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa és de les poques agrupacions que disposa de colles en totes les categories del Campionat de Catalunya

Per . Actualitzat el

Ahir va tenir lloc a Balaguer la final del Campionat de Catalunya de Sardanes de la categoria veterana. La plaça del Mercadal es va omplir de gom a gom per acompanyar les millors colles de sardanes en categoria gran i veterans i un dia esplèndid va acompanyar l’alegria desfermada de la representació tarragonina -la colla Toc de Dansa, de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa-, ja que, després d’un campionat ajustadíssim, que es va haver de resoldre amb una sardana de desempat, finalment es va endur el primer lloc. Una mostra que la sardana a Tarragona està assegurada i no només pel gran planter de gent jove que l’Agrupació té al darrere, sinó també pels més grans que en formen part.

L’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa és de les poquíssimes agrupacions que disposa de colles en totes les categories del Campionat de Catalunya. Una entitat ben viva i latent i amb un futur molt esperançador.

Pel que fa a les altres categories també estan d’enhorabona, ja que encara que no van aconseguir els primers llocs, van quedar en molt bona posició. La colla més petita de l’Agrupació, els Petits Tarragona Dansa, es va proclamar sotscampiona de Catalunya, igual que la colla juvenil, la Nova Tarragona Dansa. La colla en categoria Gran, la Tarragona Dansa, va quedar en un meritori sisè lloc, d’entre les millors colles de Catalunya.