El cementiri de Tarragona amplia el seu horari per la festivitat de Tots Sants

Obert de 9h a 18h fins al dimecres 2 de novembre

Per . Actualitzat el

Des d’aquest dissabte 22 d’octubre fins al dimecres 2 de novembre el cementiri de Tarragona romandrà obert, ininterrompudament, des de les 9 h fins a les 18 h, amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

Per facilitar l’accés al recinte, els dies 29, 30 i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre també estarà oberta la porta del Camí del Llorito (davant del pàrquing de la rotonda), en horari de 9 a 18 hores (els dies 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre) i de 9 a 14 hores (el 2 de novembre). L’obertura d’aquesta segona entrada permet descongestionar la porta principal els dies de més afluència i facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.

A l’entrada principal del cementiri –que com cada any es decorarà amb flors de temporada– els visitants trobaran un codi QR des d’on es poden descarregar la informació referent a la ubicació de les persones inhumades, així com sol·licitar serveis de cadira de rodes i d’escúters elèctrics per als usuaris amb mobilitat limitada.

Pel que fa a les cerimònies litúrgiques, a la capella del cementiri de Tarragona se celebrarà el tradicional Sant Rosari, el dimarts 1 de novembre, a les 16 hores. El dimecres 2 de novembre, diada dels fidels difunts, s’oficiarà la santa missa a les 9 hores (en català), a les 10 hores (en castellà) i a les 12 hores (en català).

Una altra de les accions dins del cementiri és l’organització, en col·laboració amb la Fundació Mémora, d’un concert ambiental l’1 de novembre. El ‘Recital pel Record’ és una mostra de respecte als difunts i un acompanyament a les famílies que visiten el cementiri aquest dia. A càrrec d’un duet de músics, té una durada aproximada de 45 minuts a partir de les 12 h.