S’obren les inscripcions de la 12a caminada solidària La Muntanyeta

La marxa, a benefici de les persones amb paràlisi cerebral, tindrà lloc el diumenge 13 de novembre

Per . Actualitzat el

Les inscripcions a la 12a edició de la caminada solidària per a La Muntanyeta ja estan obertes. Un any més, des de la Fundació La Muntanyeta arriba aquesta marxa solidària per donar suport a les persones amb paràlisi cerebral i a les seves famílies. Enguany, la caminada tindrà lloc el proper diumenge 13 de novembre i les inscripcions per participar-hi ja estan obertes. Es poden fer a través de la plataforma Entrapolis, que cedeix els seus serveis de manera gratuïta.
El donatiu per participar a la caminada és de 10 euros. Per als menors de 12 anys, la inscripció és de 5 euros, i els menors de 5 anys i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. Tots els participants rebran com a obsequi una camiseta i una bossa commemorativa, així com hi haurà un avituallament d’aigua i fruita.
Cal destacar que el recorregut d’aquesta marxa és totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda. Com ja és habitual, la sortida tindrà lloc des del Balcó del Mediterrani i, després de recórrer la costa tarragonina, s’arribarà a les instal·lacions de l’entitat, al barri de Sant Pere i Sant Pau. Allí se celebra una jornada de portes obertes perquè tothom conegui la tasca que s’hi realitza,i un photocall on tothom es podrà fer fotografies i penjar-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #CaminemJunts.Després, el recorregut retorna a la Rambla Nova, on finalitza la caminada.
Aquesta marxa és una jornada de suport a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies i, un any més, és possible gràcies a la col·laboració i implicació d’un gran nombre de persones voluntàries i d’empreses col·laboradores. Aquesta edició compta amb el patrocini de Ford Tarraco Center i Autokolecció, que consoliden el seu suport a aquesta marxa, ja que hi han col·laborat en anteriors ocasions.La Fundació La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre adherida a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent que atén i vetlla per les persones amb paràlisi cerebral. Gestiona tres serveis, una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència, i dona cobertura a més de 100 persones amb pluridiscapacitat