El CAP Llevant posa en marxa el grup ‘Anem a caminar’ tots els divendres

Cada divendres, a les 10.30 hores, amb sortida des de la porta del CAP

Per . Actualitzat el

Dins del Programa d’Educació Física per a la Salut (PAFES) del Departament de Salut, els professionals de CAP Santa Tecla Llevant, juntament amb el Patronal Municipal d’Esports de Tarragona, organitzen cada divendres caminades per a persones amb factors de risc, com ara diabetis, hipertensió, obesitat o vida sedentària.
L’objectiu d’aquestes caminades (cada divendres, a les 10.30 hores, amb sortida des de la porta del CAP) és instaurar els bons hàbits entre la ciutadania que més ho necessita mitjançant una activitat entretinguda, en grup i avalada per professionals sanitaris i pel Patronat d’Esports. Segons ens explica la infermera Rosa González, professional referent d’aquesta iniciativa de salut comunitària, “les caminades tenen una durada aproximada d’una hora i cada participant la fa al seu ritme. Abans de la sortida i en tornar mirem els nivells de sucre dels participants i, durant la trajecte, en tot moment estan acompanyats per un tècnic del Patronat d’Esports”.
La primera sortida de la temporada es va dur a terme el passat divendres 7 d’octubre amb un total de 12 participants. De moment, de cara a la sortida del pròxim divendres 14 d’octubre ja hi ha 20 persones inscrites. Les inscripcions es formalitzen al taullel d’admissions del mateix CAP Llevant, a la Vall de l’Arrabassada de Tarragona. L’objectiu és que l’activitat ‘Anem a caminar’ es mantingui al llarg de tot l’any.