Les 24 hores de natació al CN Tàrraco, al costat de la Fundació La Muntanyeta

El 16 i 17 de setembre. Està previst que hi participin 300 nedadors, entre esportistes, socis, amics i famílies tarragonines

Per . Actualitzat el

El Club Natació Tàrraco ha presentat conjuntament amb la Fundació La Muntanyeta la nova edició de les 24 hores de natació que se celebraran els dies 16 i 17 de setembre.
Després de dos anys sense poder celebrar-les per les restriccions de la pandèmia, ara tornen amb més força que mai! Aquesta jornada, que començarà el dia 16 de setembre a les 18.00 h, convida tothom a qui li agradi nedar a fer una, dues o les piscines que vulgui per complir de nou amb la jornada de 24 hores. Està previst que hi participin 300 nedadors, entre esportistes, socis, amics i tarragonins.
Al mateix temps que se celebra la jornada de natació, el club ofereix altres activitats alternatives esportives i lúdiques i àpats per celebrar la Diada del Club. Masterclass de zumba, judo en família, exposició fotogràfica de natació artística, festa aquàtica amb inflables, vermut aquàtic, música en directe, partits de waterpolo, circuit de crossfit, relleus d’aigües obertes a l’Arrabassada… tot això i més acompanyat de bona gastronomia: graellada, sardinada i fideuà popular. L’entrada és lliure i gratuïta per a tothom.
Enguany, aquestes 24 hores seran solidàries amb La Muntanyeta per tal de donar suport a aquesta entitat, als afectats i a les seves famílies. Així, La Muntanyeta participarà en diferents activitats i tots els diners que es recullin aniran dirigits al projecte “Construïm el futur de les persones amb paràlisi cerebral”. La Fundació La Muntanyeta, adherida a la Xarxa Santa Tecla, Sanitària, Social i Docent des de 2020, atén més d’un centenar de persones i les seves famílies i ara necessita unes noves instal·lacions per continuar oferint un projecte de vida a les persones amb paràlisi cerebral. Per aquest motiu, es treballa en la construcció d’un nou centre al barri de Bonavista: una nova residència que permetrà ampliar els serveis i avançar cap a una atenció integral, especialitzada i adaptada a les necessitats de les persones amb pluridiscapacitat.
Cal destacar la participació dels darrers rellevistes de les 24 hores, que seran membres de La Muntanyeta, i el DJ del vermut aquàtic, que serà DJ Abadia, també membre de La Muntanyeta. Adjuntem fullet promocional que, com veureu, està il·lustrat per Kiko Salcedo, un jove amb paràlisi cerebral.
A la presentació d’avui, el president del CN Tàrraco, Àlex Jerez, ha destacat “la importància que torni la festa i l’alegria als socis i al club després dels dos anys viscuts amb restriccions i, a més, fer-ho al costat d’una causa solidària com ho és el projecte de La Muntanyeta, ens omple a tots de satisfacció”.
El president de La Muntanyeta, Francesc Tarragona, destaca que “és un honor anar plegats amb el Club Natació Tàrraco, una entitat històrica de la ciutat amb la qual compartim valors com la formació, la cultura de l’esforç i la capacitat de les persones, posant-les sempre al centre de les nostres accions. Pel col·lectiu de la Fundació La Muntanyeta és important que el Club Natació Tàrraco col·labori amb la nostra fundació en aquesta edició tan especial, la de la represa. Per a nosaltres és una doble ajuda, ja que ens permet obtenir recursos per poder acomplir els nostres projectes i, alhora, donar visibilitat al nostre col·lectiu”.