Comença la primera fase de la remodelació del CAP de l’Arboç

Per . Actualitzat el

Les obres de la primera fase d’ampliació del CAP de l’Arboç van començar la setmana passada. Aquesta constarà d’un mòdul temporal de gairebé 300 metres quadrats de superfície amb espai per a 6 noves consultes, ampliant els serveis sanitaris del centre i millorant la qualitat del servei. El mòdul s’instal·larà al costat del CAP, a l’actual pàrquing adjacent al centre de salut. Els costos d’aquesta primera fase, segons ha informat l’Ajuntament, van a càrrec del mateix consistori, la Xarxa Santa Tecla i el departament de Salut de la Generalitat. La segona fase de l’ampliació del CAP serà la construcció definitiva d’un nou edifici més ampli i funcional i equipat. En aquests moments ja s’està treballant en la redacció del projecte.