Actes de la Diada de Sant Magí 2022

A les 21 h a la Rambla Nova, davant del Monument a la Sardana, tindrà lloc la tradicional ballada de sardanes de Sant Magí

Per . Actualitzat el

A les 19 h, la plaça de la Font serà el punt de partida de l’Anada a la Professó amb el Seguici de Sant Magí, cap al Portal del Carro, on a les 19:30 h començarà oficialment. A les 20:30 h aproximadament, arribarà a la capella del Portal del Carro, acompanyada de la Pirotècnia García, de Lliçà d’Amunt. La professó culminarà quan la petita imatge del patró s’endinsi pel Portal del Carro. Tot seguit, un cop el sant hagi entrat, des de la plaça de la Pagesia, tindrà lloc la pujada dels pilars caminant de les colles castelleres i a les 20:45 h, el Seguici farà la seva tornada a la plaça de la Font, on es realitzarà la Tanda de lluïment.

A les 21 h a la Rambla Nova, davant del Monument a la Sardana, tindrà lloc la tradicional ballada de sardanes de Sant Magí, amb la Cobla Reus Jove.

Finalment, a les 23.30 h al Cós del Bou, se celebrarà la Revetlla Lila de Sant Magí amb les actuacions de PD Petting i DJ Rayo, que posarà fi a les festes.