Mayumana tanca el cicle Estiu Tarragona Cultura per on han passat més de 5.500 persones

El 9 d’agost es posen a la venda les entrades anticipades d’una part dels espectacles de la nova temporada de tardor-hivern

Per . Actualitzat el

El cicle ‘Estiu Tarragona Cultura’ clourà la seva primera edició aquest cap de setmana. Durant un mes i mig, s’han programat una quinzena de concerts, vuit peces de dansa contemporània, dotze tallers i divuit espectacles familiars que han comptat amb més de 5.500 espectadors i on han participat més de 435 artistes, 153 professionals d’assistència tècnica i més de 120 de servei i atenció al públic.

Segons la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, “fem una molt bona valoració del canvi de mirada en l’oferta cultural d’estiu a la ciutat. Un canvi amb la mirada posada en la ciutadania i en la seva participació”. Per a Solé, “l’Àrea de Cultura ha començat aquest estiu un nou camí cap al participació ciutadana, amb la voluntat de compartir i construir conjuntament de manera transversal”.