Casal d’Estiu a la Fundació La Muntanyeta

Impulsat per la Fundació Estela amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona

Per . Actualitzat el

Aquest estiu de 2022 la Fundació La Muntanyeta ha gaudit d’un servei de Casal d’Estiu per als seus usuaris i usuàries. El casal ha estat coordinat pels professionals de la Fundació Estela. Aquesta col·laboració entre fundacions és un exemple de la transversalitat existent entre les diferents entitats adherides a la Xarxa Santa Tecla – Sanitària, Social i Docent.

El servei ha estat possible gràcies també al suport de l’Ajuntament de Tarragona, que contribueix a través d’una subvenció perquè els usuaris i usuàries de la Fundació La Muntanyeta gaudeixin d’activitats també a llarg de l’estiu.

Entre les diferents activitats hem triat fotografies del taller de musicoteràpia organitzat pel Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) de la Fundació Estela, celebrat el passat 18 de juliol, i el Casal Tropical, del dia 5 de juliol.