Comença la commemoració dels 700 anys de l’arribada de la relíquia del braç de Santa Tecla a Tarragona

L’espectacle inaugura tindrà lloc el dia 12 de setembre, a les 20 hores, a la Tarraco Arena Plaça

Per . Actualitzat el

Aquest dimecres 20 de juliol al vespre s’ha celebrat, a la plaça de les Cols de Tarragona, la festa de presentació del projecte Santa Tecla 700. Amb aquest acte públic, conduït per l’actor Fermí Fernández, s’ha volgut donar a conèixer els detalls de la commemoració dels 700 anys de l’arribada de la relíquia del braç de Santa Tecla a Tarragona, que viurà el seu moment àlgid del 12 al 25 de setembre d’enguany, en unes festes de Santa Tecla excepcionals.

Prèviament, a les 18.30 hores, s’ha organitzat una fotografia conjunta a les escales de la Catedral amb tots els agents implicats. D’aquesta manera, s’ha volgut reconèixer i agrair el compromís de les entitats, persones, empreses i patrocinadors que han fet, fan i faran possible Santa Tecla 700.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha remarcat en el seu discurs aquest agraïment i s’ha mostrat satisfet que aquesta Santa Tecla sigui “extraordinària”, no només pel retorn en plenitud de la festa popular als carrers, sinó també perquè des de l’organització de Santa Tecla 700 s’ha treballat en l’efemèride com una oportunitat per apostar pel talent local.

Setembre, l’espectacle inaugural: una lectura actualitzada de Santa Tecla

L’espectacle inaugural, ideat i dirigit per Marc Chornet, amb música original de Roger Conesa, serà un dels plats forts de la commemoració. Tindrà lloc el dia 12 de setembre, a les 20 hores, a la Tarraco Arena, i oferirà als presents una lectura contemporània, i molt arrelada a la ciutat, de la figura de Santa Tecla.