Tarragona Turisme estrena la sèrie ‘El Serrallo ve de gust’

La sèrie de vídeo-receptes del barri mariner de la ciutat s’iniciarà el 14 de juliol a YouTube i amb un acte públic de presentació

Per . Actualitzat el

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT) estrena la sèrie documental ‘El Serrallo ve de gust’, una producció audiovisual que se submergeix en l’autenticitat del barri mariner de la ciutat i que posa el focus en receptes de cuina serrallenca de veïns i veïnes.

La sèrie de vídeo-receptes es presentarà al públic el pròxim dijous, 14 de juliol (19 h), en un acte gratuït a la pèrgola del Serrallo. L’esdeveniment, conduït pel periodista Josep Suñé, comptarà també amb un showcooking i entrevistes als protagonistes i altres veïns del barri mariner. Finalment, Raül Cid Trio clouran amb música la presentació mentre es degusta un romesquet per un preu popular de 4 €. Els beneficis de la degustació aniran destinats a Stella Maris Tarragona-Apostolat de la Mar. 

A través de sis capítols que es publicaran setmanalment, cada dijous, al canal de YouTube de Tarragona Turisme, Angelina Pastor, “Xeli” (14 de juliol), Enric Seritjol (21 de juliol), Josep Maria Tules, “Pitu Mosquits” (28 de juliol), Lluís Palau (4 d’agost), Nuri Bordas (11 d’agost) i Rosita Mallol, “Patxitxa” (18 d’agost) ensenyaran com cuinar un suquet de seitó, all i pebre de rajada, romesco, popets encebats, arrossejat i pelut fregit, respectivament.