Tot a punt per a la sardinada popular a favor de La Muntanyeta

Serà el diumenge 3 de juliol al Serrallo. Ja es poden adquirir tiquets de manera anticipada a La Muntanyeta, a Botiga de Salut i al Punt d’Atenció de la Xarxa Santa Tecla.

Per . Actualitzat el

En el marc de les festes de Sant Pere, el barri del Serrallo de Tarragona acollirà, el proper diumenge 3 de juliol, una sardinada solidària. Després de l’aturada forçada pels dos anys de pandèmia, enguany torna aquesta festa a benefici de la Fundació La Muntanyeta. L’acte tindrà lloc a partir de les 12h al Moll de Costa del barri marítim de Tarragona.
En aquesta activitat solidària, es podrà gaudir de la degustació de les sardines de Tarragona i d’una beguda amb un donatiu de 5 euros. A més, l’acte estarà amenitzat pel Dj Abadia, i compta amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Tarragona i l’agrupació Peix Blau. Ambdues organitzacions han donat suport a La Muntanyeta en diverses ocasions, i ara que la pandèmia ho permet, han volgut reprendre aquest acte solidari a benefici de les persones amb paràlisi cerebral, en un marc immillorable, com són les festes de Sant Pere del Serrallo.

VENDA ANTICIPADA DE TIQUETS

Els tiquets per a la sardinada es podran adquirir de manera anticipada, a partir del dilluns dia 27 de juny, a La Botiga de Salut (Plaça Verdaguer, 2), al Punt d’atenció de la Xarxa Santa Tecla (C/ Sant Agustí, 1), i a la seu de La Muntanyeta (C/ Muntanya de Sant Pere, s/n). El mateix dia de la sardinada, també es podran aconseguir tiquets.

La Fundació La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre adherida a la Xarxa Santa Tecla – Sanitària, Social i Docent. Atén i vetlla per les persones amb paràlisi cerebral. Gestiona tres serveis, una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència, i dona cobertura a més de 100 persones amb pluridiscapacitat.