Port Aventura World torna a reconèixer l’excel·lència de CIDE Xarxes com a proveïdora

CIDE és una empresa especialitzada en informàtica i telecomunicacions amb seu a La Selva del Camp

Per . Actualitzat el

CIDE Xarxes ha rebut el reconeixement de Port Aventura Word com a empresa que hi proveeix subministraments no presencials en el marc de la celebració de la 6a edició del Diàleg amb Proveïdors de Port Aventura World, una jornada en què es comparteixen projectes, plans de futur i balanç de les fites aconseguides la darrera temporada.

CIDE és una empresa especialitzada en informàtica i telecomunicacions. Ubicada a La Selva del Camp (Tarragona), va néixer l’any 1994 amb l’objectiu d’oferir les solucions digitals més avançades per a empreses, i treballa com a subministradora de Port Aventura World des de fa quatre anys. De fet, ja al 2019 va rebre també el reconeixement com a millor empresa de solució digital i pionera.

En aquesta ocasió Port Aventura World ha reconegut les millors iniciatives en sostenibilitat entre els seus proveïdors. “Volem construir un ecosistema de proveïdors de referència en el qual prevalgui la qualitat i la sostenibilitat. En aquest sentit, la nostra aposta pel proveïdor local sempre serà una prioritat i d’aquesta manera més d’un terç dels més de 1.000 proveïdors del resort són d’origen local”, ha explicat Choni Fernández, directora de Serveis Centrals i Sostenibilitat de PortAventura World.

Jaume Domingo, director general de CIDE Xarxes, valora positivament els dos reconeixements obtinguts i la tasca i relació envers Port Aventura World com a client. En aquest sentit, Domingo assenyala que “el primer guardó suposava un reconeixement a una solució que era innovadora i ara va més enllà com a reconeixement a l’evolució del nostre servei i de la pròpia solució”.

CIDE ofereix programari empresarial i maquinari per a empreses, instal·lació i configuració de programari de gestió empresarial (ERP), programari de gestió d’establiments i solucions TPV, ofimàtica professional, programari de gestió de clients (CRM), gestors de canvi automàtic CashDro, projectes web, ciberseguretat, entre d’altres.

A més l’empresa aposta i ofereix pel millor assessorament tecnològic i un servei de manteniment continu, de manera que els projectes s’adapten a les necessitats de cada empresa i client.