La Xarxa Santa Tecla concentra l’atenció sanitària a la població turística en quatre centres: CAP Calafell, CAP Vendrell, CAP Torredembarra i consultori La Pineda

Els consultoris mèdics de Segur de Calafell, Coma-ruga, Creixell, Roda de Berà i Altafulla romandran oberts per garantir l’atenció de la ciutadania resident

Per . Actualitzat el

El dispositiu d’estiu 2022 dels serveis d’atenció primària de la Xarxa Santa Tecla cobreix des del 22 de juny fins a l’11 de setembre.

Durant aquest període, l’atenció sanitària a les persones que passen les seves vacances a les zones costaneres del Baix Penedès i nord del Tarragonès es concentrarà en quatre centres d’atenció primària de referència distribuïts pel territori. Així, la població desplaçada a la zona del Baix Penedès serà atesa al CAP del Vendrell i al CAP de Calafell, mentre que les famílies que passen l’estiu a la zona de Torredembarra i la Pineda (Vila-seca) seran ateses en els centres d’aquestes poblacions.

Els consultoris dels diferents municipis costaners de les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) gestionades per la Xarxa de Santa Tecla, prestaran servei durant l’estiu a la població resident. D’aquesta manera, per atendre la ciutadania empadronada romandran oberts els consultoris de Segur de Calafell, Coma-ruga, Creixell, Roda de Berà i Altafulla.

En el cas de patologia complexa i urgències, l’atenció està garantida tant per a la població resident com per a la turística mitjançant els serveis d’atenció continuada i d’urgències dels centres de referència de les ABS (Calafell, el Vendrell, Torredembarra, l’Arboç, Tarragona Llevant i Vila-seca) i de l’Hospital del Vendrell i l’Hospital de Santa Tecla, a Tarragona.

Avís a la població turística

Per garantir una correcta atenció a la població desplaçada per vacances, la Xarxa Santa Tecla recomana contactar amb el centre de salut abans d’anar-hi per concertar hora i dia de visita. Aquest contacte previ es pot fer bé a través de la web www.xarxatecla.cat o als diferents telèfons de contacte habilitats per a cadascun dels centres de salut. Es demana ser puntual a l’hora d’acudir a la visita concertada, anar acompanyat de, com a màxim, una persona, i recordar que és obligatori l’ús de la mascareta i el rentat de mans abans d’accedir al centre de salut.
Com a recomanacions generals durant l’estiu hi ha la de seguir una dieta saludable i evitar el consum d’alcohol, controlar la temperatura ambient, protegir-se del sol, mantenir-se hidratat i evitar els cops de calor.

 

Servei assistencial a població turística

Estiu 2022 · Del 22 de juny a l’11 de setembre

 

BAIX PENEDÈS

CAP Calafell – Tel.: 877 99 03 11

Av. Vilarenc, 8

De dilluns a divendres de 8 h a 20 h

Atenció urgent 24 hores, de dilluns a diumenge

 

CAP Vendrell – Tel.: 877 99 03 13

C/ Transversal, s/n

De dilluns a diumenge de 8 h a 20 h

 

 

TARRAGONÈS

CAP Torredembarra – Tel.: 877 99 09 04

C/ de l’Onze de Setembre, s/n

De dilluns a divendres de 8 h a 20 h

Atenció urgent 24 hores, de dilluns a diumenge

 

Consultori La Pineda – Tel.: 877 99 03 14

C/ Alfredo Kraus, s/n

De dilluns a divendres de 8 h a 15 h

Atenció urgent 24 hores, de dilluns diumenge al CAR Vila-seca (c/ Galceran de Pinós, s/n. Tel.: 977 39 40 27)