La Xarxa Santa Tecla dona la benvinguda a una nova promoció de MIR

S’incorporen 9 residents de medicina familiar i comunitària i 1 resident de medicina interna

Per . Actualitzat el

Aquest dimarts dia 31 de maig al migdia ha tingut lloc l’acte institucional de benvinguda de nous residents a la Xarxa Santa Tecla. S’incorporen 9 residents de medicina familiar i comunitària i 1 resident de medicina interna. Compartiran la seva formació hospitàlaria amb 2 residents de Medicina i 2 d’infermeria de família de la Unitat docent ICS Tarragona.
L’acte ha anat a càrrec dels caps d’estudi de les unitats docents, els directors de l’Hospital Santa Tecla i del Vendrell, la directora d’infermeria de la Xarxa Santa Tecla i la directores mèdica d’Atenció Primària, junt amb la participació d’altres coordinadors, caps de servei, residents, tutors i tutores i col·laboradors docents.
La Xarxa Santa Tecla els desitja molt encerts en aquesta nova etapa i que esdevingui un moment enriquidor de formació i aprenentatge per a tots els residents.