Tret de sortida a la 24a edició de Tarraco Viva

La inauguració tindrà lloc aquest diumenge, 15 de maig, al Passeig Arqueològic

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, inaugurarà diumenge 15 de maig a les 11h la XXIV edició del Festival Tarraco Viva. L’acte se celebrarà al Passeig Arqueològic i comptarà amb l’assistència també de la directora general de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, Sònia Hernández; el diputat de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Garcia.

Amb el títol de Grans descobertes de l’antiguitat. Arqueologia i història per al segle XXI, l’acte inaugural tindrà un caire coral amb un tast de monòlegs que es podran veure al Festival, dues taules rodones i diverses intervencions d’experts en la matèria, un d’ells el director del Festival, Magí Seritjol.